Activităţi şi mesaje antidrog la toate evenimentele cu public organizate în Mureş

Prefectul judeţului Mureş a semnat miercuri un ordin prin care activităţile şi mesajele antidrog devin obligatorii la evenimentele cu public organizate în judeţ.

446 afișări
Imaginea articolului Activităţi şi mesaje antidrog la toate evenimentele cu public organizate în Mureş

Sursa foto: Facebook / Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Mures

Potrivit ordinului, autorităţile administraţiei publice locale din judeţul Mureş vor lua măsuri pentru includerea în programul evenimentelor cu public numeros organizate pe raza unităţilor administrativ-teritoriale (concerte, festivaluri, zile ale localităţilor, târguri, etc.) a unor activităţi specifice de informare şi conştientizare a riscurilor şi consecinţelor negative ale consumului de droguri.

„Drogurile distrug vieţi, gratuit! Fenomenul consumului de droguri ia amploare şi acest lucru ne determină să reacţionăm ferm. Printr-un parteneriat puternic între autorităţi, societate civilă şi părinţi putem slăbi influenţa celor certaţi cu legea la evenimentele publice şi nu numai.(...) Credem cu tărie că rolul familiei este esenţial mai ales în rândul tinerilor. Dincolo de campanii sau alte activităţi care condamnă consumul acestor otrăvuri, stă scopul comun care ne uneşte şi care ne determină să luăm măsuri”, a afirmat Mara Togănel, prefectul judeţului Mureş.

Pentru aceste activităţi, organizatorii evenimentelor se vor putea consulta cu specialiştii Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Târgu Mureş din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici