Acuzaţii GRAVE. Un poliţist din Olt ar fi desfigurat în bătaie o femeie. Victima, lovită cu pumnii şi picioarele/ IMAGINI cu puternic impact emoţional

O femeie din oraşul Potcoava, judeţul Olt, îl acuză pe un poliţist din localitate că a bătut-o cu pumnii, picioarele şi vătraiul şi a ameninţat-o că o îngroapă în grădină. IPJ Olt a deschis o anchetă.

3744 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii GRAVE. Un poliţist din Olt ar fi desfigurat în bătaie o femeie. Victima, lovită cu pumnii şi picioarele/ IMAGINI cu puternic impact emoţional

Acuzaţii GRAVE. Un poliţist din Olt ar fi desfigurat în bătaie o femeie. Victima: Mi-a dat cu picioarele, cu vătraiul

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, de o femeie, de 49 de ani, din oraşul Potcoava despre faptul că este bătută de o persoană, a cărei identitate a refuzat să o furnizeze.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat apelanta la locuinţa unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii în contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoşteau, femeia mergând la locuinţa respectivă de bunăvoie. Barbatul este agent în cadrul Poliţiei oraşului Potcoava şi era în concediu de odihnă, la locuinţa sa”, au declarat reprezentanţii IPJ Olt.

Incidentul petrecut în Potcoava este descris şi într-o postare pe Facebook, chiar de femeia bătută, care povesteşte că a fost chemată la locuinţa poliţistului pentru a-i zugrăvi pereţii, iar acolo a fost lovită de acesta cu pumnii, picioarele şi cu vătraiul şi a fost ameninţată că va fi îngropată în grădină.

„Prima dată m-au chemat la el să-i spun cât îi iau de cameră dacă-i dau cu lavabilă şi pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele. M-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relaţii cu mine. A tras de mine, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuţitul. (...) Mă rugau să beau şi eu am spus că nu beau şi m-au stropit cu coniac şi cu bere. A început să strige în gura mare (...) că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap decât cu picioarele înainte sau moartă şi îl trimitea pe cumnatul meu să facă groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia în filmul postat pe Facebook.

Potrivit IPJ Olt, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, cercetările fiind făcute sub coordonarea procurorului.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei., urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, mai declară reprezentanţii IPJ Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici