Adăpost de vremea geroasă şi test pentru COVID-19, în centrele speciale ale Primăriei din Iaşi

  • Persoanele care în perioada cu ger primesc adăpost în centrele Primăriei Iaşi sunt testate Covid-19.
  • În interior, persoanele fără adăpost primesc mâncare caldă, cazare şi asistenţă medicală.
157 afișări
Imaginea articolului Adăpost de vremea geroasă şi test pentru COVID-19, în centrele speciale ale Primăriei din Iaşi

FOTO: Facebook Mihai Chirica

Primăria Iaşi anunţă că a deschis un centru în care, în perioada cu temperaturi scăzute, pot fi primite persoanele fără adăpost. La intrarea în centru, beneficiarii sunt testaţi Covid-19.

„De ieri am redeschis adăpostul de noapte de pe strada Sfântul Andrei, fosta Baia Publică, în care până acum sunt cazate circa 20 de persoane fără adăpost. De această acţiune se ocupă Direcţia de Asistenţă Socială, Poliţia Locală Iaşi şi, alături de noi, Serviciul de ambulanţă şi UPU Iaşi, cărora vreau să le mulţumesc pe această cale. Toate persoanele cazate aici sunt testate SARS CoV-2 fiind negative”, a scris primarul Mihai Chirica pe Facebook.

Ieşenii care descoperă persoane fără adăpost sunt rugate să sune la Primărie, la Poliţia Locală sau la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici