Adela Cojan, noul preşedinte al CNAS, după ce Vasile Ciurchea a fost eliberat din funcţie de Ludovic Orban

Adela Cojan a fost numită de premierul Ludovic Orban la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial. Tot luni, a fost publicată decizia de eliberare din această funcţie a lui Vasile Ciurchea.

2013 afișări
Imaginea articolului Adela Cojan, noul preşedinte al CNAS, după ce Vasile Ciurchea a fost eliberat din funcţie de Ludovic Orban

Adela Cojan este noul preşedinte al CNAS. Vasile Ciurchea, eliberat din funcţie de Orban

Printr-o decizie a premierului Ludovic Orban publicată luni în Monitorul Oficial, Adela Cojan a fost numită preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Printr-o decizie tot a lui Orban, Vasile Ciurchea a fost eliberat din această funcţie.

Înainte de a fi preşedinte al CNAS, Adela Cojan a fost director executiv la spitalul privat din Sibiu de unde a plecat şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache. Aceasta este medic primar în sănătate publică şi management sanitar, conferenţiar la Facultatea de Medicină „Victor Papilian”, din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Adela Cojan a condus Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate din Sibiu în perioada 2005 – 2009 şi 2009 – 2012, fără a fi afiliată politic.

Taguri:
cnas,
adela cojan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici