Adi Minune, audiat într-un dosar de tentativă de omor

Cântăreţul Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scenă Adi Minune, a fost audiat, luni, într-un dosar în care fiul lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este suspectat că a înjunghiat o persoană, în urmă cu aproape o lună, într-un restaurant din Capitală.

110 afișări
Imaginea articolului Adi Minune, audiat într-un dosar de tentativă de omor

Adi Minune, audiat într-un dosar de tentativă de omor în care suspectul este fiul lui Nuţu Cămătaru (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Adrian Simionescu a fost audiat, luni, într-un caz din 19 septembrie, când fiul lui Nuţu Cămătaru ar fi înjunghiat o persoană.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Minune le-a spus anchetatorilor că a fost în seara de 19 septembrie în restaurantul în care s-a petrecut incidentul, dar că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat.

În acelaşi dosar, anchetatorii l-au audiat recent şi pe Florin Salam, tot în calitate de martor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici