Administratorul unei firme bucureştene, cercetat de poliţişti pentru înşelăciune

Administratorul unei firme bucureştene este acuzat că a folosit un contract falsificat pentru a obţine 190.000 de lei de la o primărie din judeţul Giurgiu, în baza căreia Judecătoria Giurgiu a dispus executarea silită a primăriei giurgiuvene.

8 afișări

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Giurgiu au probat activitatea infracţională a bucureşteanului Alexandru V., în vârstă de 50 ani. Acesta este acuzat că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Capitală, a încheiat, în anul 2004, un contract de execuţie a unor reparaţii la un pod din satul Podul Doamnei, iar doi ani mai târziu l-a modificat, menţionând în fals executarea unor lucrări de pietruire a drumului comunal.

El a solicitat unei primării din judeţul Giurgiu plata sumei de 190.000 de lei, fără ca aceste lucrări să fie executate.

Pentru a obţine banii, bucureşteanul s-a folosit de contract la Judecătoria Giurgiu, unde, la 30 octombrie 2008, s-a pronunţat o sentinţă civilă pentru executarea silită a primăriei respective.

Alexandru V. este cercetat de poliţişti în stare de libertate, pentru înşelăciune, fals în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii şi uz de fals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici