Adolescent de 16 ani, înecat în Siret. Trupul său este căutat de pompieri

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a înecat, luni, în râul Siret, în apropierea municipiului Paşcani, după ce a căzut în apă de pe o cameră de cauciuc, trupul băiatului fiind căutat de pompieri.

236 afișări
Imaginea articolului Adolescent de 16 ani, înecat în Siret. Trupul său este căutat de pompieri

Adolescent de 16 ani, înecat în Siret. Trupul său este căutat de pompieri (Imagine: Sebastian Sascau/Arhiva Mediafax Foto)

Luni, adolescentul a mers împreună cu mai mulţi prieteni să facă baie în râul Siret, la marginea municipiului Paşcani. După ce a intrat în apă de câteva ori, băiatul a încercat să traverseze râul pe o cameră de cauciuc. La un moment dat, el s-a dezechilibrat şi a căzut, într-o zonă în care adâncimea apei este de câţiva metri.

După ce au sesizat dispariţia prietenului lor, tinerii care îl însoţeau au sunat la 112, la faţa locului mergând un echipaj de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierii, care au în dotare şi o barcă pneumatică, au început să caute trupul băiatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici