Adolescent de 16 ani şi copil de cinci ani, în stare gravă la spital după ce s-au răsturnat cu ATV-ul

Un adolescent în vârstă de 16 ani şi un copil de cinci ani, din localitatea vasluiană Valea Grecului, au ajuns în stare gravă la spital, sâmbătă după-amiază, după ce s-au răsturnat cu ATV-ul pe un drum din sat, cel mai probabil din cauza unei gropi.

208 afișări

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, atât adolescentul, cât şi copilul au suferit mai multe leziuni în urma accidentului, inclusiv la cap, după ce vehiculul de teren în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din localitatea Valea Grecului.

Din cauza neatenţiei în conducere, adolescentul a intrat într-o groapă de pe drum, moment în care a pierdut controlul asupra ghidonului şi s-a răsturnat.

"În urma accidentului, copilul de cinci ani, care se afla în braţele adolescentului de 16 ani înainte de a se răsturna, s-a lovit cu capul de ghidonul ATV-ului, suferind un traumatism cranio-cerebral, cu plagă sângerândă. În ceea ce-l priveşte pe conducătorul vehiculului, acesta a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident, ambii pacienţi fiind stabili hemodinamic în momentul în care au fost preluaţi şi transportaţi la spital", a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX medicul de gardă din cadrul SAJ Vaslui, Simona Ştefanache.

Preluaţi de ambulanţă, adolescentul şi copilul au fost transportaţi la Spitalul Municipal Huşi pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca băiatul de cinci ani să fie transferat, cel mai probabil, la o unitate spitalicească din Iaşi în vederea efectuării unor investigaţii medicale suplimentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici