Adrian Duicu, Nuţu Cămătaru şi Stan Mustaţă, aflaţi în arest la domiciliu, pot merge la vot

Fostul preşedinte al CJ Mehedinţi Adrian Duicu, Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, şi judecătorul suspendat Stan Mustaţă, aflaţi în arest la domiciliu, au primit încuviinţarea instanţei pentru a merge duminică la vot.

243 afișări
Imaginea articolului Adrian Duicu, Nuţu Cămătaru şi Stan Mustaţă, aflaţi în arest la domiciliu, pot merge la vot

Adrian Duicu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

De asemenea, au cerut şi au primit încuviinţarea instanţei să meargă la vot şi primarul suspendat al municipiul Bacău Romeo Stavarache, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj Horea Uioreanu şi judecătoarea suspendată Antonela Costache.

Pentru a merge la vot, persoanele arestate la domiciliu trebuie să facă o cerere scrisă şi motivată, care să fie aprobată judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici