Aeronavă Wizzair întoarsă de la decolare ar putea pleca după 13.30

Aeronava Wizzair, care trebuia să efectueze zborul Bucureşti-Dortmund la ora 7.05 şi a fost întoarsă de la decolare din cauza unor probleme tehnice, ar putea decola în jurul orei 13.40, cu şase ore mai târziu, informează, vineri, compania aeriană.

148 afișări
Imaginea articolului Aeronavă Wizzair întoarsă de la decolare ar putea pleca după 13.30

Aeronavă Wizzair întoarsă de la decolare ar putea pleca după 13.30 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii companiei Wizzair au precizat că zborul Bucureşti - Dortmund este întârziat din cauza unor probleme de natură tehnică, respectiv scurgere de apă, iar pasagerii au fost debarcaţi şi au primit vouchere pentru alimente şi băutură, fiind trataţi conform normelor europene în vigoare.

Tehnicienii inspectează aeronava pentru a remedia situaţia şi se estimează că aeronava va decola în jurul orei 13.40.

"În cazul în care după inspecţia tehnică aeronava nu va primi acordul de plecare, compania va pune la dispoziţia pasagerilor o altă aeronavă pentru efectuarea zborului", precizează Wizzair.

Aeronava Wizzair, care trebuia să decoleze, vineri, de pe Aeroportul Băneasa, a fost întoarsă, întrucât în timpul rulajului a fost sesizată o defecţiune tehnică, au anunţat surse oficiale aeroportuare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici