Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, închis între 22 şi 26 martie

Traficul pe aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va fi suspendat între 22 şi 26 martie, din cauza lucrărilor efectuate la pista de decolare-aterizare, potrivit unui comunicat de presă remis, duminică, Agenţiei MEDIAFAX, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Nicoară.

1 afișare
Imaginea articolului Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, închis între 22 şi 26 martie

Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, închis între 22 şi 26 martie

"Având în vedere lucrările de reparaţii ce vor fi executate la pista de decolare-aterizare, traficul pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va fi suspendat în perioada 22 martie, ora 8.00 - 26 martie, ora 8.00", se precizează în comunicatul semnat de preşedintele CJ Cluj, Marius Nicoară.

Potrivit aceleiaşi surse, pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor, aeroportul va colabora cu companiile aeriene în vederea desfăşurării traficului pe alte aeroporturi.

Pasagerii vor fi informaţi cu privire la orarul curselor aeriene şi aeroporturile de plecare/sosire pentru perioada în care traficul pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va fi suspendat, a asiguat Marius Nicoară.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului, în cele patru zile vor fi afectate un număr de 27 de curse aeriene interne şi peste o sută de curse externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici