Afaceri necurate cu anvelope uzate. Percheziţii în Mehedinţi

Poliţiştii din Mehedinţi fac, marţi dimineaţa, 18 percheziţii domiciliare la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane fizice implicate în activităţi fictive de reciclare a anvelopelor uzate.

2122 afișări
Imaginea articolului Afaceri necurate cu anvelope uzate. Percheziţii în Mehedinţi

Afaceri necurate cu anvelope uzate. Percheziţii în Mehedinţi

Potrivit IPJ Mehedinţi, două persoane vor fi duse la audieri.

Din cercetări, a reieşit că în perioada 2019-2022 administratorul unei firme autorizate să desfăşoare activităţi de reciclare a anvelopelor uzate a determinat reprezentanţii mai multor agenţi economici care introduc pe piaţa naţională anvelope noi să inducă în eroare Administraţia Fondului pentru Mediu, prin depunerea de declaraţii fiscale în care au fost cuprinse date nereale, referitoare la activităţi de colectare şi reciclare a anvelopelor uzate.

Prejudiciul creat este de 6.975.930 de lei.

În acest caz, cercetările continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătura privată, în formă continuată şi evaziune fiscală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici