Află ce se întâmplă cu taxa auto chiar de la ministrul Mediului

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, vine joi, de la ora 21.00, la videochatul stirileprotv.ro pentru a dezbate problema spinoasă a taxei auto împreună cu reporterul PRO TV Teodora Butuc şi vizitatorii site-ului.

116 afișări
Imaginea articolului Află ce se întâmplă cu taxa auto chiar de la ministrul Mediului

Află ce se întâmplă cu taxa auto chiar de la ministrul Mediului

Conform ultimelor informaţii, autorităţile încearcă să gasească o formulă valabilă a taxei auto att pentru cei care cumpără maşini second hand din străinătate, cât şi pentru cei care cumpără maşini noi dar care fie nu au Euro 4, fie au capacitatea cilindrică de peste 2000 centrimetri cubi.

Aflat la Uzinele Dacia, premierul Emil Boc a declarat că încearcă să gasească o formulă potrivită atât pentru industria auto care ar susţine introducerea taxei auto triplată, cât şi pentru cumpărători.

Cei interesaţi de acest subiect pot lăsa întrebări şi comentarii aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici