Află ce trebuie să faci ca să vorbeşti mai ieftin sau chiar gratuit cu rudele de Sărbători!

Dacă vrei să vorbeşti gratuit cu rudele din strainatate ai nevoie doar de o conexiune la internet şi un laptop sau telefon pe care poţi instala programe gratuite precum Skype. În schimb, dacă vrei să vorbeşti mai ieftin pe telefonul fix, RCS&RDS are oferte speciale şi în acest caz. Am testat şi noi să vedem cât de avantajoase sunt ofertele de piaţă!

117 afișări
Imaginea articolului Află ce trebuie să faci ca să vorbeşti mai ieftin sau chiar gratuit cu rudele de Sărbători!

Află ce trebuie să faci ca să vorbeşti mai ieftin sau chiar gratuit cu rudele de Sărbători! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă ai o conexiune la internet, tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicaţia Skype pe laptop sau pe telefon şi poţi vorbi gratuit cu mătuşa sau unchiul plecaţi în străinătate!

Atentie însă, şi ei trebuie să folosească aplicaţia Skype pe calculator sau mobil. Programul Skype funcţionează pe un calculator care are instalat Windows 2000, XP, Vista sau 7.

Citeşte mai multe despre ce trebuie să faci ca să vorbeşti mai ieftin cu rudele de Sărbători pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici