Află cum să îţi creezi proprii pantofi ca să scapi de durerile picioarelor

  • Încălţămintea incomodă îţi formează monturi şi poţi ajunge la operaţie
  • Andreea, o tânără din Braşov, şi-a luat singură măsurile şi şi-a creat pantofi personalizaţi care nu îi mai provoacă răni
  • Maria Enache, un designer din Bucureşti, te învaţă online cum să îţi calculezi măsura piciorului
  • Ortopezii avertizează că tocurile înalte îţi îngroaşă tendonul lui Ahile şi poţi risca să ai probleme cu coloana
371 afișări

Dacă vrei să atingi obiective înalte trebuie să te mişti în pantofi comozi. Andreea, medic rezident, şi-a ales înălţimea tocurilor, culoarea pantofilor şi şi-a personalizat modelul încalţămintei. De atunci a scăpat de băşici şi răni.

Designerul Maria Enache te învaţă cum să-ţi afli măsura piciorului şi îţi pune la dispoziţie sute de modele şi culori de piele pentru încălţămintea la care visezi, pe care o va realiza în atelier. Maria te consiliază online, dacă ai nevoie. În funcţie de preferinţe, pantofii la comandă costă între 350 şi 399 de lei.

„Eu dacă îmbrac ceva elegant prefer ca tocul de la pantof să fie subţire, dar recunosc că cel gros este cel mai comod, dar prefer să port toc gros când port hainele de stradă, de zi cu zi. Nu mai faci nici bătături, pantoful se fixează pe piciorul tău, calapod, dimensiune. Pot să stau o zi întreagă fără să simt oboseala cruntă şi picioarele grele”, spune Andreea Popa, o clientă. 

După croit, cusut, urmează trasul pe calapod, proces realizat manual.

„Putem adapta calapodul la un picior cu o circumferinţă diferită de cea standard, rezultând un pantof confortabil la birou şi un pantof elegant de seară. Vă putem ajuta cu un clip video si o serie de îndrumări astfel încât să va măsuraţi singure acasă cu un centimetru şi o foaie de hârtie”, spune Maria Enache. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici