Agent de pază de la combinatul siderurgic din Galaţi, la spital cu o plagă împuşcată în picior

Un agent de pază de la combinatul siderurgic ArcelorMittal Galaţi a ajuns, miercuri seară, la spital, cu o plagă împuşcată în picior, el declarându-le poliţiştilor că arma i s-a descărcat accidental în timp ce preda armamentul la ieşirea din tură.

159 afișări
Imaginea articolului Agent de pază de la combinatul siderurgic din Galaţi, la spital cu o plagă împuşcată în picior

Agent de pază de la combinatul siderurgic din Galaţi, la spital cu o plagă împuşcată în picior (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici, după incident, agentul de pază de la combinatul siderurgic, angajat al firmei de profil WBC Security, a declarat poliţiştilor că arma i s-a descărcat accidental, în timp ce preda armamentul, miercuri seară, la ieşirea din tură.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru stabilirea exactă a circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Deşi rana era una superficială, agentul de pază a fost dus la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei din Galaţi" şi a plecat după scurt timp, după ce a primit îngrijiri medicale, el având o plagă împuşcată la nivelul călcâiului.

Surse din combinat au vehiculat şi varianta că arma respectivului agent de pază s-a descărcat în timpul unei intervenţii, iar el a fost rănit uşor la călcâi, incidentul producându-se pentru că arma nu a fost asigurată corect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici