Agenţi în Poliţia Română cu salarii, în aprilie, mai mari decât cel al ministrului Blaga

Mai mulţi agenţi din Poliţia Română au câştigat în aprilie un venit salarial net mai mare decât cele ale unor ofiţeri şi chiar decât cel al ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.

483 afișări
Imaginea articolului Agenţi în Poliţia Română cu salarii, în aprilie, mai mari decât cel al ministrului Blaga

Agenţi în Poliţia Română cu salarii, în aprilie, mai mari decât cel al ministrului Blaga (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Poliţia Română a afişat duminică pe site-ul instituţiei lista cu veniturile salariale nete încasate, în aprilie, de personalul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Conform tabelului, care nu conţine numele, ci doar statutul celor 1.944 de angajaţi ai IGPR, inspectorul general a încasat în aprilie 9.226 lei, iar adjuncţii săi între 6.979 de lei şi 8.409 lei.

Veniturile nete încasate de directorii din IGPR în aprilie au variat între 5.098 de lei şi 6.791 de lei.

Conform informaţiilor prezentate în tabelul postat pe site-ul Poliţiei Române, unii agenţi din IGPR au câştigat în aprilie mai mult chiar decât ministrul Vasile Blaga, al cărui venit salarial net a fost de 5.361 de lei.

Astfel, salariile unor agenţi au fost de 5.498 de lei, de 5.961 de lei, de 5.921 de lei, de 5.722 lei sau de 5.460 de lei.

Sume apropiate de salariul ministrului au încasat şi alţi agenţi care au primit în aprilie 5.242 de lei, 5.127 de lei sau 5.094 de lei.

Unele dintre aceste salarii le-au depăşit şi pe cele ale unor ofiţeri ale căror venituri variază între 2.000 de lei şi 4.500 de lei. Cel mai mare salariu al unui ofiţer este de 7.967 de lei, conform informaţiilor IGPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici