Aglomeraţie la metrou de Ziua Naţională, chiar dacă s-au introdus trenuri suplimentare

Este aglomeraţie la metrou, vineri, în special pe Magistrala 2, deşi s-au introdus trenuri suplimentare.

208 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie la metrou de Ziua Naţională, chiar dacă s-au introdus trenuri suplimentare

Aglomeraţie la metrou de Ziua Naţională, chiar dacă s-au introdus trenuri suplimentare

Bucureştenii aşteaptă mai bine de 5 minute pentru a veni următorul tren de metrou din cauza aglomeraţiei.

Reprezentanţii Metrorex au transmis că au fost introduse pe Magistrala 2, patru trenuri suplimentare, faţă de graficul normal.

„Personalul Metrorex împreună cu echipe din cadrul Jandarmeriei şi ale Poliţiei Metrou organizează circulaţia în staţii astfel încât să fie evitată supraaglomerarea. Pe Magistrala 2 unde, în acest interval orar se înregistrează un trafic crescut de călători, am prevăzut şi se circulă astăzi (vineri - n.r.) cu 4 trenuri suplimentare. Practic, pe această magistrală am introdus maximum de trenuri - 11, astfel încât călătoriile către şi dinspre paradă să fie cât se poate de confortabile, nu doar rapide”, au transmis reprezentanţii Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici