Aglomeraţie pe A1 la intrarea în Bucureşti din cauza unui accident uşor

Centrul Infotrafic anunţă că se circulă în coloană pe Autostrada 1 la intrarea Bucureşti dinspre Piteşti, cauza fiind un accident uşor.

167 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe A1 la intrarea în Bucureşti din cauza unui accident uşor

Aglomeraţie pe A1 la intrarea în Bucureşti din cauza unui accident uşor (Imagine: Mediafax Foto)

"La kilometrul 12, două autoturisme au fost implicate într-un accident uşor, cauza probabilă fiind nepăstrarea distanţei de siguranţă în mers. În afară de mărirea distanţei între autovehicule, le recomandăm conducătorilor auto care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp", transmite Centrul Infotrafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici