Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui

Autostrada Soarelui (A2), pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, era aglomerată, duminică, la ora 13:00, Poliţia recomandând insistent folosirea rutei ocolitoare DN2A-Constanţa-Hârşova-Giurgeni-Ţăndărei-Slobozia-Urziceni şi în continuare DN2-Urziceni- Bucureşti.

3 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române informează, duminică, într-un comunicat, că pe Autostrada A2, încă de la prânz, la intrarea pe autostradă (kilometrul 162), a crescut numărul conducătorilor auto care se întorc de pe litoral.

Pe traseul DN22C -Cernavodă-Medgidia-Basarabi- care are o singură bandă de sens, traficul este îngreunat, conducătorii auto fiind sfătuiţi să aibă răbdare şi prudenţă şi să rămână în coloană, fară a se hazarda în efectuarea unor manevre riscante de depăşire.

Pentru evitarea neplăcerilor pricinuite de aglomeraţie şi a blocajelor în trafic, Poliţia Rutieră recomandă cu insistenţă folosirea rutei alternative DN2A-Constanţa-Hârşova-Giurgeni-Ţăndărei-Slobozia-Urziceni şi în continuare DN2- Urziceni- Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici