Agresorul salvamontistei rămâne în arest preventiv

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au respins contestaţia la măsura arestului preventiv în cazul lui Sorin Constantin Palesică, recidivistul care a agresat-o pe salvamontista Miruna Inel într-un local din staţiunea montană Straja.

1709 afișări
Imaginea articolului Agresorul salvamontistei rămâne în arest preventiv

Agresorul salvamontistei rămâne în arest preventiv

”Tribunalul Hunedoara a respins contestaţia depusă de inculpat şi a menţinut dispoziţiile date de Judecătoria Petroşani în acest dosar”, a spus, pentru MEDIAFAX, Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Astfel, Sorin Constantin Palesică va rămâne în arest preventiv.

La sfârşitul săptămânii trecute, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja (Hunedoara), la incident asistând fără să intervină jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat în timpul liber.

Ulterior, Constantin Palesică a fost arestat pentru 30 de zile, Judecătoria Petroşani emiţând un mandat în acest sens.

Palesică fusese condamnat în 2007, împreună cu alte patru persoane, pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiţionat în 2013, potrivit site-ului local voceastrăzii.com.

În ceea ce îl priveşte pe jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, Jandarmeria Hunedoara a desemnat o comisie care a desfăşurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

La finalul verificărilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara să sesizeze Parchetul Militar Timişoara, având în vedere că există posibilitatea unor fapte de natură penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici