Ai grijă de igiena orală cu Biseptol cu Argint Ionic!

Ştiaţi că sănătatea orală influenţează direct sănătatea întregului organism? Ştiaţi că infecţiile gingiilor şi cariile pot declanşa sau agrava probleme cronice de sănătate cum ar fi afecţiunile cardiace şi diabetul?

328 afișări
Imaginea articolului Ai grijă de igiena orală cu Biseptol cu Argint Ionic!

Ai grijă de igiena orală cu Biseptol cu Argint Ionic!

Sănătatea orală nu este doar parte a igienei, ci fundament pentru un organism puternic şi sănătos! Se referă direct la sănătatea dinţilor, a gingiilor şi a întregului sistem oral-facial care ne permite să zâmbim, să vorbim şi să mestecăm!

Şi cum sănătatea porneşte din natură, haideţi să avem o igienă orală impecabilă cu ajutorul produselor naturale! Gama BiSeptol de la Dacia Plant, reunumită pentru produsele de păstrare a sănătăţii respiratorii, a adăugat în lista de produse şi două noi produse dedicate sănătăţii orale: BiSeptol pastă de dinţi şi BiSeptol apă de gură.

Pasta de dinţi BiSeptol nu conţine fluor, parabeni, aspartam, zaharină sau dioxid de titan! În schimb aduce puterea argintului ionic şi a eucaliptului pentru un efect antimicrobian de excepţie şi pe cea a bicarbonatului de sodiu pentru albirea dinţilor!

Apa de gură BiSeptol este bazată pe un complex de substanţe naturale care acţionează sinergic pentru inactivarea bacteriilor din cavitatea bucală şi împrospătarea respiraţiei. Apa de gură conţine apă purificată, extract de stevia rebaudiana, argint ionic, mentol din eucalipt, albastru de metilen şi uleiuri esenţiale de mentă şi eucalipt! 

Folosite zilnic, produsele BiSeptol asigură o igienă excelentă a cavităţii bucale şi contribuie la sănătatea dinţilor, gingiilor şi a mucoasei. O respiraţie proaspătă este semnul unui organism sănătos.  Păstraţi sănătatea orală cu produse naturale!

Articol cu conţinut publicitar

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici