Ai vrea să câştigi peste 100.000 de dolari pe an? Cinci profesii despre care nu ai crede că sunt atât de bine plătite

CNN Money a făcut profilul a cinci americani care câştigă peste 100.000 de dolari pe an, deşi la prima vedere ocupaţiile lor nu se înscriu în topul celor mai profitabile.

389 afișări
Imaginea articolului Ai vrea să câştigi peste 100.000 de dolari pe an? Cinci profesii despre care nu ai crede că sunt atât de bine plătite

Ai vrea să câştigi peste 100.000 de dolari pe an? Cinci profesii despre care nu ai crede că sunt atât de bine plătite (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

1. Jeff McGee, 37 de ani, transportă remorci de camion: 160.000 de dolari pe an. Are licenţa dată în ştiinţe exacte, vrând să devină medic. După ce s-a născut primul său copil şi-a luat o slujbă temporară ca şofer, pentru că pe specializarea lui nu se angaja. Acum conduce circa 1.000 de kilomertri pe zi.

2. Eliza Kendall, 54 de ani, proprietarul unei afaceri de toalete mobile: 100.000-120.000 de dolari pe an. Deţine afacerea din 1996, după ce anterior se ocupa cu organizarea de evenimente.

Citeşte mai multe despre profesiile care îţi pot aduce peste 100.000 de dolari pe an pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici