Airbnb interzice definitiv petrecerile şi evenimentele în locuinţele de pe platforma sa în întreaga lume

Airbnb a interzis definitiv petrecerile şi evenimentele în locuinţele de pe platforma sa, după ce o măsură temporară din timpul pandemiei s-a dovedit populară printre gazde.

1741 afișări
Imaginea articolului Airbnb interzice definitiv petrecerile şi evenimentele în locuinţele de pe platforma sa în întreaga lume

Airbnb interzice definitiv petrecerile şi evenimentele în locuinţele de pe platforma sa în întreaga lume

Firma spune că regula a devenit "mult mai mult decât o măsură de sănătate publică" de când a fost introdusă în august 2020. „S-a dezvoltat într-o politică de bază a comunităţii pentru a sprijini gazdele noastre şi vecinii lor", a declarat firma cu sediul în San Francisco.
 
Cu toate acestea, a eliminat, de asemenea, o limită privind numărul de persoane care pot sta în case.
 
Airbnb a precizat într-un comunicat că numărul de plângeri privind petrecerile a scăzut cu 44% de când a fost introdusă măsura, potrivit BBC.
 
În viitor, ar putea fi făcute excepţii de la interdicţia globală pentru "locaţii specializate şi tradiţionale de ospitalitate", a adăugat aceasta.
 
De asemenea, Airbnb a declarat că va elimina o limită a numărului de persoane pe care anunţurile sale le pot găzdui în acelaşi timp.
 
Anterior, a impus o limită de 16 persoane pentru ocupanţi, din cauza preocupărilor legate de răspândirea Covid-19.
 
Firma a declarat că "mai multe tipuri de locuinţe mai mari sunt capabile să găzduiască confortabil şi în siguranţă mai mult de 16 persoane - de la castele în Europa la podgorii în SUA şi vile mari pe plajă în Caraibe".
 
Eliminarea acestui plafon este menită să permită acelor gazde să utilizeze în mod responsabil spaţiul din casele lor, respectând în acelaşi timp interdicţia noastră privind petrecerile deranjante", a precizat aceasta.
 
Compania a început să impună restricţii asupra petrecerilor în 2019. Aceasta a interzis petrecerile "cu invitaţie deschisă" şi aşa-numitele "case de petreceri cronice" care reprezentau o problemă pentru vecini.
 
În timpul pandemiei, Airbnb a introdus o interdicţie pe termen nelimitat privind petrecerile "în interesul sănătăţii publice".
 
De asemenea, anul trecut, peste 6.600 de oaspeţi au fost suspendaţi de la utilizarea platformei pentru încălcarea regulilor.
 
Această politică nouă şi pe termen lung a fost promulgată pentru a ajuta la încurajarea şi susţinerea siguranţei comunităţii", a declarat Airbnb. „Aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim actualizări în săptămânile şi lunile următoare cu privire la eforturile noastre de a ne completa politicile comunitare privind petrecerile", a adăugat acesta.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici