AJOFM Braşov: Flagrantul în cazul lui Silviu Bian nu a avut loc la sediul instituţiei

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov a anunţat că flagrantul în cazul şefului ANOFM, Silviu Bian, nu a fost organizat la sediul instituţiei şi că nu sunt preconizate disponibilizări la instituţie.

1180 afișări
Imaginea articolului AJOFM Braşov: Flagrantul în cazul lui Silviu Bian nu a avut loc la sediul instituţiei

AJOFM Braşov: Flagrantul în cazul lui Silviu Bian nu a avut loc la sediul instituţiei (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

"Având în vedere informaţiile apărute în mass-media, în data de 15.10.2011, reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov menţionează faptul că evenimentele prezentate în presă nu au avut loc la sediu AJOFM Braşov şi faptul că nu sunt preconizare disponibilizări în cadrul instituţiei în perioada următoare. În acest sens solicităm corectarea erorilor prezentate", se arată într-un comunicat de presă transmis duminică şi semnat de director executiv al AJOFM Braşov, Sandor Mihaly Romer Ambrus.

Ambrus a precizat că nu are cunoştinţă ca vreunul dintre angajaţii agenţiei să fi oferit mită şefului ANOFM.

Secretarul de stat Silviu Bian, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), a fost reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru o mită 80.000 de lei, un judecător urmând a decide asupra arestării acuzatului.

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM- instituţie care funcţionează sub autoritatea Ministerului Muncii), Silviu Bian, a fost prins în flagrant delict de procurorii anticorupţie în timp ce primea 80.000 de lei, de la o persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici