Ajutoare financiare pentru victimele accidentului de la Oltchim

Familiile persoanelor decedate sau grav rănite în urma exploziei produse, în urmă cu o săptămână, la combinatul Oltchim Râmnicu-Vâlcea vor primi ajutoare de urgenţă cuprinse între 7.500 şi 15.000 lei.

1 afișare
Imaginea articolului Ajutoare financiare pentru victimele accidentului de la Oltchim

Ajutoare financiare pentru victimele accidentului de la Oltchim

Fiecare dintre familiile persoanelor decedate va primi câte 15.000 lei, iar familiile persoanelor grav rănite şi spitalizate, cu arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, vor avea dreptul la câte 10.000 lei fiecare, conform unei hotărâri aprobată, miercuri, de Guvern.

Familiile victimelor accidentului cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului vor primi câte 7.500 lei fiecare.

În cazul în care persoanele rănite vor deceda, ajutorul de urgenţă va fi suplimentat până la suma de 15.000 lei.

Banii vor fi alocaţi din bugetul Ministerului Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici