Al doilea angajat al Primăriei Constanţa testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

  • Al doilea angajat al Primăriei Constanţa a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2.
  • Cei doi angajaţi sunt internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.
1704 afișări
Imaginea articolului Al doilea angajat al Primăriei Constanţa testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Al doilea angajat al Primăriei Constanţa testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Al doilea angajat al Primăriei Constanţa a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Cei doi angajaţi sunt internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. 

Direcţia de Sănătate Publică continuă ancheta epidemiologică, iar colegii de birou ai celor doi funcţionari publici au intrat în izolare acasă.

„Din dispoziţia primarului Decebal Făgădău, toţi angajaţii instituţiei completează zilnic, încă de la intrarea în starea de urgenţă, liste cu persoanele cu care au intrat în contact la o distanţă mai mică de 1,5 m şi pe o durată de timp mai mare de 20 de minute. Cei doi colegi nu au desfăşurat în această perioadă activităţi cu publicul şi nu au intrat în contact cu cetăţenii care s-au adresat instituţiei”, transmite Primăria Constanţa.

Primarul din Constanţa a dispus, încă din luna aprilie, restricţionarea accesului publicului în sediile în care îşi desfăşoară activitatea serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa şi acţiuni periodice de dezinfecţie a spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea personalul instituţiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici