Al patrulea deces al unui pacient cu gripă

Direcţia de Sănătate Publică Olt anunţă al 4-lea deces al unui pacient diagnosticat cu gripă. Pacientul, care avea şi alte boli, a murit pe 17 februarie.

317 afișări
Imaginea articolului Al patrulea deces al unui pacient cu gripă

Al patrulea deces al unui pacient cu gripă

Bărbatul de 55 de ani, din mediul urban, avea condiţii medicale preexistente, nu era vaccinat antigripal şi fusese confirmat cu virus gripal tip A subtip H1.

Direcţia de Sănătate Publică Olt a menţionat şi cel de-al 3-lea deces, fiind vorba despre un bărbat de 81 ani, din mediul rural, şi acesta cu alte boli, dar vaccinat antigripal, în septembrie anul trecut. Acesta a fost confirmat cu virus gripal tip A subtip H1 şi a murit pe 13 februarie.

Primul deces înregistrat la un pacient confirmat cu gripă în judeţul Olt, în acest sezon gripal, a avut loc în 14 ianuarie, la un bărbat în vârstă de 62 ani, din Slatina.

În săptămâna 13-19 februarie, în Olt s-au înregistrat 861 cazuri de infecţii respiratorii acute, cu 27 internări, 414 cazuri de pneumonii cu 88 internări şi 13 cazuri de gripă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici