Al patrulea om care a murit în urma inundaţiilor din Prahova. Bărbatul dat dispărut şi căutat a fost găsit

Bărbatul în vârstă de 42 de ani dat dispărut şi căutat în râul Prahova a fost găsit mort, duminică seara, la o distanţă de aproximativ 6 km de locul în care se bănuieşte că a căzut cu ATV-ul în apă. Pompierii prahoveni continuă căutările celui de-al patrulea copil luat de viitură, în Sângeru.

953 afișări
Imaginea articolului Al patrulea om care a murit în urma inundaţiilor din Prahova. Bărbatul dat dispărut şi căutat a fost găsit

Al patrulea om care a murit în Prahova în urma inundaţiilor. Bărbatul dat dispărut şi căutat a fost găsit

Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, trupul neînsufleţit al bărbatului care a fost dat dispărut sâmbătă şi căutat în râul Prahova a fost găsit în albia râului.

„În urma identificării, se confirmă faptul că este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din oraşul Breaza, dat dispărut în seara zilei de 01.05 a.c, după ce a plecat cu ATV ul de acasă şi nu s-a mai întors”, susţin poliţiştii.

Surse judiciare au precizat că bărbatul a fost găsit la aproximativ 6 km distanţă faţă de locul în care se bănuieşte că a căzut cu ATV-ul în apă.

Pompierii prahoveni continuă căutările celui de-al patrulea copil luat de viitura produsă vineri în localitatea Sângeru. Acesta a fost luat de viitură, împreună cu mama lui şi alţi trei fraţi. Femeia a fost salvată, iar ceilalţi trei copii au fost găsiţi morţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici