Al treilea om în stat o acuză pe Kovesi că „a SCUIPAT” pe deciziile Curţii Constituţionale

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, în şedinţa Consiliului Naţional, că sunt câteva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazăr, care se consideră deasupra legii. Dragnea a numit-o pe fosta şefă DNA persoana care "a scuipat pe deciziile CCR".

971 afișări
Imaginea articolului Al treilea om în stat o acuză pe Kovesi că „a SCUIPAT” pe deciziile Curţii Constituţionale

Al treilea om în stat o acuză pe Kovesi că a scuipat pe deciziile CCR

"Avem corupţie de putere, cea care a pus procurori în funcţii înalte cum ar fi Laura Codruşa Kovesi. E unul dintre cei care a scuipat pe deciziile CCR şi care nu a fost interesat să respecte legile şi deciziile CCR. A păţit ceva? Nu. În continuare Iohannis, Maior, Kovesi, Coldea, Dumbravă, Lazăr cred că sunt deadupra legii, pentru ei legea nu există. aici e legea, aici sunt ei. Pentru ei e normal să discute procurorul cu securistul pe Boştinaru îl scăpăm că e băiat simpatic. Nu vă mai lăsaţi păcăliţi. Ce vrea să facă noua putere, vrea să modifice Codurile Putere, s-au început cam demult procesul de modificare al Codurilor penale. Cu speranţa că această putere va fi distrusă şi vine Prună şi zice azi dimineaţă am decis OUG să modificărm codurile penale. Ţipă cineva? Nu. Şi va da şi mai mută putere statului paralel", a declarat Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI - Dragnea: De ce nu scriem în Constituţie „Iohannis, preşedinte pe viaţă”? Lui Macron i-a spus că are vesta galbenă în portbagaj?/ Îndemn pentru doi deputaţi: Depuneţi plângere pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui | VIDEO

"Ăştia sunt fariseii care au pus mâna pe justiţie nu mai pot accepta minciunile care vin din vest că dăm legi pentru mine şi Tăriceanu, care să afecteze independenţa justiţiei", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici