Albume cu timbre estimate la 15.000 lei, confiscate în Constanţa. Unde erau ascunse clasoarele

Un bărbat de 40 de ani din Galaţi a încercat să introducă în ţară peste 1.700 de timbre fără documente. Albumele erau ascunse într-un colet.

205 afișări
Imaginea articolului Albume cu timbre estimate la 15.000 lei, confiscate în Constanţa. Unde erau ascunse clasoarele

Constanţa: Albume cu 1.700 de timbre, ascunse într-un autocar ce venea din Turcia

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii au descoperit, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru-Vădă, într-un autocar ce venea din Turcia, trei albume cu peste 1.700 de timbre, fără documente de provenienţă.

Acestea erau ascunse într-un colet, în interiorul compartimentului pentru bagaje.

Bărbatul, cetăţean român în vârstă de 40 de ani din Galaţi, a declarat că a cumpărat timbrele din Turcia cu 50 de euro şi nu are documente pentru acestea.

Cele trei clasoare sunt estimate la aproximativ 15.000 lei şi au fost confiscate de poliţişti, urmând a fi expertizate.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru furt şi introducerea în ţară a unor bunuri culturale imobile care fac parte din patrimonial cultural al unui stat străin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici