Alcool şi violenţă. Bărbat de 42 de ani adus la Poliţie după ce l-a înjunghiat pe prietenul de 18 ani. Înainte, băuseră împreună

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Bichigiu, judeţul Bistriţa Năsăud a fost lovit cu un cuţit, marţi, de un bărbat cu care a băut şi apoi s-au certat. Agresorul a fugit, dar a fost prins de poliţişti.

369 afișări
Imaginea articolului Alcool şi violenţă. Bărbat de 42 de ani adus la Poliţie după ce l-a înjunghiat pe prietenul de 18 ani. Înainte, băuseră împreună

Bistriţa Năsăud:Tânăr de 18 ani înjunghiat de un bărbat,după ce au băut împreună şi apoi s-au certat

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au fost anunţaţi marţi dimineaţa la numărul de urgenţă 112 că în localitatea Bichigiu a avut loc o agresiune în urma căreia un tânăr de 18 ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

Poliţiştii au stabilit că doi bărbaţi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, după care, în urma unor neînţelegeri avute, unul dintre aceştia, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Budeşti, judeţul Maramureş, l-ar fi lovit cu un cuţit pe celălalt, în vârstă de 18 ani.

În urma altercaţiei maramureşeanul a fugit, fiind găsit la scurt timp la liziera unei păduri din localitate.

Agresorul a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri, iar la faţa locului, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Taguri:
tânăr,
înjunghiat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici