Alegătorii aşteaptă trei ore să voteze la secţia specială de la Spitalul Colţea

Alegătorii aşteptau, duminică, aproximativ trei ore, la Secţia specială de la Spitalul Colţea din Centrul Capitalei, pentru a-şi exprima opţiunile privind alegerea preşedintelui României.

31 afișări
Imaginea articolului Alegătorii aşteaptă trei ore să voteze la secţia specială de la Spitalul Colţea

Alegătorii aşteaptă trei ore să voteze la secţia specială de la Spitalul Colţea (Imagine din arhiva; Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Preşedintele Secţiei, Andreea Ghiţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că dureaza mai puţin decât în primul tur de scrutin ca o persoană să voteze, întrucât este un singur buletin şi o declaraţie pe propria răspundere, referendumul fiind validat.

Din cele cinci cabine de vot funcţionează doar patru, din cauză că a dispărut cauciucul de pe o ştampilă de vot, situaţie semnalată şi consemnată într-un proces-verbal, conform legii.

Duminică după-amiază, aproximativ 200 de persoane aşteptau să îşi exprime opţiunea.

Preşedintele secţiei de vot a apreciat că la Colţea este aglomeraţie din cauza mediatizării excesive a secţiilor aglomerate, afirmând că la alte secţii speciale nu sunt cozi. Ghiţă a mai arătat că a afişat la intrarea Spitalului lista cu toate cele 34 de secţii speciale din Capitală, tocmai pentru a nu fi aglomeraţie.

Deşi oamenii aşteptau într-un şir de zeci de metri, unii alegători au rămas să voteze la Colţea, apreciind că alte secţii speciale sunt la distanţe prea mari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici