Alegeri prezidenţiale: 57 de incidente, sesizate între orele 7.00-10.00

Comisarul Christain Ciocan a anunţat că duminică, între orele 7.00-10.00, au fost raportate Poliţiei Române 57 de incidente electorale, din care două sunt infracţiuni.

13 afișări
Imaginea articolului Alegeri prezidenţiale: 57 de incidente, sesizate între orele 7.00-10.00

Alegeri prezidenţiale: 57 de incidente, sesizate între orele 7.00-10.00 (Imagine: Mediafax Foto)

În două incidente electorale s-au dat amenzi în valoare de 360 de lei.

Potrivit lui Ciocan, 22 de incidente s-au produs în mediul rural, iar 35 în cel urban.

În Bucureşti şi judeţul Călăraşi s-au raportat câte zece incidente, în judeţul Olt opt, iar în Dâmboviţa şi Argeş câte patru.

Cele mai multe incidente au fost sesizate prin numărul unic de urgenţă 112, respectiv 28 din 56, opt în mediul rural şi 20 în cel urban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici