ALERTĂ: ANM a emis cod GALBEN de ninsoare şi ceaţă densă

Meteorologii au emis, miercuri, avertizări cod galben de ceaţă densă care reduce vizibilitatea sub 200 de metri pentru judeţul Vrancea şi ninsori pentru Maramureş. Se va depune un nou strat de zăpadă de 7 - 10 centimetri.

5193 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ: ANM a emis cod GALBEN de ninsoare şi ceaţă densă

Cod galben de ninsoare şi ceaţă densă în două judeţe

Astfel, până la ora 10.00, este cod galben de ninsori în Maramureş, unde temporar va continua să ningă în general moderat şi local se va depune strat de zăpadă de 7 - 10 centimetri.

În ultimele 10 ore, în zonă a nins şi s-a depus un strat de zăpadă de peste 10 centimetri.

Potrivit meteorologilor, tot până la ora 10.00, este cod galben de ceaţă cu depuneri de chiciură în mai multe localităţi din judeţul Vrancea, inclusiv oraşul Focşani.

Ceaţa reduce vizibilitatea sub 200 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici