Alertă cu bombă la Drobeta-Turnu Severin, în noaptea de Revelion

Alertă la Drobeta-Turnu Severin, în noaptea de Revelion, din cauza unei genţi suspecte, lăsate pe o stradă din oraş. Mai multe echipaje de poliţie şi pirotehniştii de la SRI au intervenit la faţa locului. În cele din urmă, alarma s-a dovedit falsă.

2518 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la Drobeta-Turnu Severin, în noaptea de Revelion

Alertă cu bombă la Drobeta-Turnu Severin, în noaptea de Revelion

Alarma s-a dat la ora 23.30, după ce, printr-un apel la 112, autorităţile au fost anunţate că pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, dintr-o maşină a fost aruncată o geantă suspectă. Imediat, la faţa locului, au ajuns mai multe echipaje de la Poliţie şi de la SRI.

După aproape trei ore de verificări, pirotehniştii au deschis geanta şi au descoperit că în aceasta nu se afla nimic periculos. Potrivit unor surse, în geantă se afla ipsos.

„Geanta a fost ridicată de echipa pirotehnică a SRI. În urma verificărilor, s-a constatat că geanta nu conţine materiale explozive sau substanţe periculoase”, a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Traficul în zonă a fost blocat pe durata cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alertă,
bombă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici