Alertă cu bomba la Primăria Piteşti: se cer 5.000 de euro să nu arunce clădirea în aer

  • Este alertă cu bombă, sâmbătă seara, la Primăria Piteşti.
  • Un bărbat a sunat la o unitate de poliţie în a doua zi de Crăciun şi a spus că dacă nu va primi 5.000 de euro va arunca în aer Primăria.
5571 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bomba la Primăria Piteşti: se cer 5.000 de euro să nu arunce clădirea în aer

Alertă cu bomba la Primăria Piteşti: se cer 5.000 de euro să nu arunce clădirea în aer

Surse locale au declarat că un bărbat a sunat la o unitate de poliţie sâmbătă seara şi a spus că dacă nu primeşte 5.000 de euro detonează o bombă pe care a pus-o în sediul Primăriei Piteşti.

Poliţiştii au înconjurat zona, iar ofiţerii de la Brigada Pirotehnică intervin pentru a stabili dacă apelul se confirmă sau nu.

Nimeni nu poate ajunge în zona Primăriei din Piteşti, parcarea şi zona din imediata apropiere fiind delimitate pentru intervenţia de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici