Alertă de coronavirus la un Spital din Capitală. 28 de medici şi asistente au intrat în izolare

  • Se demarează o anchetă epidemiologică la Spitalul de Arşi din Capitală după ce un pacient a fost depistat cu COVID-19
  • Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost transferat, săptămâna trecută, de la Spitalul Judeţean Suceava, la Spitalul de Arşi din Capitală
  • Bărbatul depistat pozitiv cu coronavirus a intrat în contact cu 31 de persoane, dintre care 28 sunt cadre medicale
12003 afișări
Imaginea articolului Alertă de coronavirus la un Spital din Capitală. 28 de medici şi asistente au intrat în izolare

Alertă de coronavirus la un spital din Capitală. 28 de medici au intrat în izolare

Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti a depistat un pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost transferat în noaptea dintre 20 şi 21 martie de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Pacientul, care nu a fost testat pentru coronavirus la unitatea din Suceava, a suferit două intervenţii chirurgicale duminică şi luni, în Spitalul de Arşi Bucureşti.

În acest context, s-a demarat ancheta epidemiologică de urgenţă. Au fost depistaţi 31 de contacti, 28 dintre aceştia fiind cadre medicale. Toate cadrele medicale se afla din această dimineaţă în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Cei 3 pacienţi identificaţi ca şi contacti indirecţi au fost izolaţi. Toţi vor fi testaţi pentru COVID 19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici