Alertă falsă în Bacău: s-a anunţat că un dispozitiv exploziv ar fi fost pus la Curtea de Apel

A fost alertă în Bacău, după ce, prin apel la 112 a fost anunţat că ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv la Curtea de Apel. Instituţia a fost evacuată, alerta dovedindu-se falsă.

267 afișări
Imaginea articolului Alertă falsă în Bacău: s-a anunţat că un dispozitiv exploziv ar fi fost pus la Curtea de Apel

Alertă în Bacău: un dispozitiv exploziv ar fi fost pus la Curtea de Apel

ACTUALIZARE 13:30 Alerta cu bombă de la Curtea de Apel Bacău s-a dovedit a fi falsă. În urma verificărilor, oamenii legii nu au găsit nicio bombă.

//////////////////////////

Potrivit Poliţiei Bacău, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunţat printr-un apel 112 că la Curtea de Apel Bacău ar fi amplasat un dispozitiv exploziv.

Mai multe echipaje de poliţie sunt în zonă pentru a verifica situaţia.

„S-au luat toate măsurile de siguranţă pentru protecţia cetăţenilor.A fost izolată zona, au fost evacuate toate persoanele din clădire. Poliţiştii pirotehnişti efectuează în acest moment controlul tehnic în zona vizată. Traficul rutier este blocat de la intersecţia străzilor Oituz cu Energiei până la intersecţia străzilor Mihail kogălniceanu şi Războieni”, spun reprezentanţii Poliţiei Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici