Alertă în Braşov după ce un urs a fost văzut pe o stradă din oraş

Un echipaj de jandarmi din Braşov intervine, joi, pe strada Horia din oraş unde, printr-un apel la 112, a fost semnalat un urs.

668 afișări
Imaginea articolului Alertă în Braşov după ce un urs a fost văzut pe o stradă din oraş

Alertă în Braşov după ce un urs a fost văzut pe o stradă din oraş

Potrivit IJJ Braşov, joi, în jurul orei 23.00, printr-un apel la 112, a fost semnalată apariţia unui urs pe strada Horia, din oraş.

„A fost direcţionat echipajul aflat in serviciu pe raza secţiei 1 Poliţie pentru a verifica cele sesizate”, a declarat Ion Zaharia, purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov.

Jandarmii braşoveni au patrulat şi în noaptea de miercuri spre joi şi apoi în cursul dimineţii pe strada Crişan din oraş, unde a fost văzută o ursoaică şi doi pui.

Jandarmii susţin că unul dintre urşi, care se deplasa dinspre strada Lungă spre Crişan, a fost văzut de reprezentanţii Institutului de Cercetări şi Amenajări Silvice fugind în pădure.

Localnicii au mai sesizat prezenţa unui urs care se deplasa dinspre Şirul Livezii spre Schei, dar care nu a fost observat de echipajul de jandarmi.

Potrivit acestora, un echipaj a fost prezet în această zonă, joi dimineaţă.

Taguri:
urs,
stradă,
oraş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici