ALERTĂ METEO: Cod portocaliu de viscol în trei judeţe din sud. Cod galben de ploi şi ninsori în zona Moldovei

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică seara, atenţionări cod portocaliu de viscol pentru trei judeţe din sudul ţării. Alte cinci judeţe din zona Moldovei sunt sub cod galben de ploi şi ninsori.

4479 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO: Cod portocaliu de viscol în trei judeţe din sud. Cod galben de ploi şi ninsori în zona Moldovei

ALERTĂ METEO: Cod portocaliu de viscol în trei judeţe din sud. Cod galben de ploi şi ninsori în zona Moldovei

Potrivit ANM, până la ora 2.00 este în vigoare un cod portocaliu de viscol în judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, îndeosebi în zona înaltă.

Aici sunt posibile şi ninsori însoţite de vânt cu viteze la rafală de peste 80 - 90 km/h care determină vizibilitate de sub 50 de metri.

De asemenea, este în vigoare, până la ora 2.00, o altă atenţionare, de cod galben, de precpitaţii mixte şi local depunere de polei, pentru judeţele Vaslui, Bacău, Botoşani, Neamţ şi Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici