Alexandru Cumpănaşu acuză: Văd că la Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă/ Cum au procedat cu părinţii Alexandrei

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, acuză modul în care se comportă anchetatoii, spunând că familia Alexandrei nu a fost anunţată care este motivul audierii de joi, dar criminalul Gheorghe Dincă este tratat cu foarte multă atenţie.

5066 afișări
Imaginea articolului Alexandru Cumpănaşu acuză: Văd că la Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă/ Cum au procedat cu părinţii Alexandrei

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, acuză: Văd că la Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă

"Eu îi înţeleg că sunt grăbiţi, că au multe de făcut, dar este inadmisibul să trimită doi poliţişti la o familie acasă şi să nu spună de ce sunt audiaţi. Că văd că pe Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă, dacă nu are o pernă sub cap, au grijă să îi aducă, dacă mai oboseşte, eventual îi aduc un pat", a spus Alexandru Cumpănaşu.

Acesta spune că anchetatorii au mers acasă la părinţii Alexandrei Măceşanu şi le-au spus să se prezinte joi la Poliţia Caracal, dar fără a spune şi de ce.

"Nu mai acceptăm să îşi bată joc de familia asta. Să trimiţi oameni să spună veniţi mâine la 10 (...). Se merge pe teza psihopatului care a făcut...Pentru toată lumea este cel mai convenabil să închidem dosarul. Dacă le trece prin cap anchetatorilor, sper că nu, să disjungă dosarul şi să îl trimită pe Dincă în judecată pentru omor şi mai facem după anchetă pe crimă organizată... ", a mai spus Cumpănaşu.

Taguri:
cumpanasu,
ancheta,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici