Alexandru Jula, cunoscut cântăreţ de muzică uşoară, internat în stare gravă la spitalul din Galaţi

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică uşoară din Galaţi, Alexandru Jula, a fost internat, luni, în spital, după ce i s-a făcut rău în scara blocului în care locuieşte, primele informaţii sugerând un posibil accident vascular cerebral, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3901 afișări
Imaginea articolului Alexandru Jula, cunoscut cântăreţ de muzică uşoară, internat în stare gravă la spitalul din Galaţi

Cântăreţul de muzică uşoară, Alexandru Jula, internat în stare gravă la spitalul din Galaţi

Artistul Alexandru Jula se întorcea, luni, de la Cluj-Napoca, unde susţinuse un spectacol. În scara blocului i s-a făcut rău şi a leşinat.

„Apelul la numărul unic de urgenţă a fost înregistrat luni dimineaţă, la ora 7.30. Echipajul de pe ambulanţă i-a acordat primul ajutor, simptomele indică un accident vascular. Nu ştiu cât este de grav, dar avea deficit motor, era căzut atunci când a fost găsit”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

După ce a fost stabilizat, Alexandru Jula a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi unde a fost internat şi supus unei investigaţii cu computer tomograf pentru stabilirea exactă a diagnosticului.

Surse din interiorul unităţii medicale spun că starea artistului s-a îmbunătăţit, acesta putând să se mişte şi să vorbească.

Aceleaşi surse confirmă varianta echipajului de pe ambulanţă conform căreia Alexandru Jula a suferit un accident vascular cerebral ischemic.

Alexandru Jula va împlini 84 de ani în luna iulie. Până în prezent, artistul a înregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale în ţară şi în străinătate şi a câştigat premii pentru interpretare.

Cariera artistică a interpretului de muzică uşoară a început în 1954 când Alexandru Jula s-a alăturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, iar în televizune a debutat în anul 1962.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici