Alexandru Rafila, despre criza de la Victor Babeş: ”Este o mare problemă cu lipsa asumării, a responsabilităţii”

  • Alexandru Rafila susţine că nenorocirile care se produc în spitalele din România sunt cauzate de lipsa organizării şi a responsabilităţii guvernanţilor.
  • Rafila a mai spus că politicienii de la guvernare încearcă să găsească vinovaţi.
  • Trei persoane au murit luni la spitalul bucureştean Victor Babeş în urma unei defecţiuni a instalaţiei de oxigen.
285 afișări
Imaginea articolului Alexandru Rafila, despre criza de la Victor Babeş: ”Este o mare problemă cu lipsa asumării, a responsabilităţii”

Alexandru Rafila, despre criza de la Victor Babeş: ”Este o mare problemă cu lipsa asumării, a responsabilităţii”

Medicul Alexandru Rafila susţine că nenorocirile care se produc în spitalele din România sunt cauzate de lipsa organizării şi a responsabilităţii. Declaraţia a fost făcută la puţin timp după ce trei pacienţi au murit în spitalul Victor Babeş din Bucureşti. 

„Sunt două probleme. Nu există nici un fel de organizare, planificare. Este şi o mare problemă cu lipsa asumării, a responsabilităţii. Ministrul Sănătăţii trebuia să facă la Foişor să nu se întâmple, nu să stea de vorbă la telefon. A crăpat generatorul care nu a cuplat funcţionarea instalaţiilor (n.r. la Victor Babeş). Discutăm despre lipsa de funcţionalitate a unui sistem integrat, nu-i vorba doar despre oxigen”, a declarat Alexandru Rafila, la România TV.

Alexandru Rafila a mai spus că politicienii de la guvernare încearcă să găsească vinovaţi.

Am văzut o reacţie de pasat responsabilitatea, încercau să-l scoată vinovat pe Adrian Streinu-Cercel. Nu a lucrat niciodată la Babeş”, a precizat Rafila.

Trei persoane au murit luni la spitalul bucureştean Victor Babeş în urma unei defecţiuni a instalaţiei de oxigen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici