Alexandru Umbrărescu a pierdut controlul volanului

Accidentul în care a fost rănit Alexandru Umbrărescu s-a produs în momentul în care maşina condusă de acesta a intrat într-o depăşire, a pătruns pe contrasens şi a lovit trei maşini, după care a intrat într-un stâlp, Poliţia întocmind în această cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

62 afișări
Imaginea articolului Alexandru Umbrărescu a pierdut controlul volanului

Alexandru Umbrărescu a pierdut controlul volanului (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Într-un comunicat de presă remis, joi, de Poliţia Judeţeană Bacău, se arată că accidentul în care a fost implicat Alexandru Umbrărescu (n.r. - fiul omului de afaceri Dorin Umbrărescu), a avut loc, miercuri seară, la ora 19.45, pe strada Calea Republicii, din municipiul Bacău.

Potrivit sursei citate, Alexandru Umbrărescu, în vârstă de 19 ani, conducea un autoturism către localitatea Adjud, iar din cauza unei depăşiri a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, lovind lateral un autoturism condus regulamentar de Cristian I. de 33 de ani.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, maşina condusă Umbrărescu a ricoşat şi a lovit frontal un alt autoturism condus regulamentar de Cătălin B, de 28 de ani, după care a acroşat un al treilea autovehicul condus de o femeie.

Ulterior, autoturismul condus de fiul omului de afaceri a revenit pe sensul său de mers, apoi a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un stâlp de iluminat.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean Bacău cu politraumatisme, contuzii şi fracturi.

Conducătorii autoturismelor implicate în incident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/litru alcol pur în aerul expirat. Ulterior, le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, subinspector Narcisa Butnaru, poliţia a întocmit deja dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz, iar în urma cercetărilor vor fi stabilite persoanele care se fac vinovate de producerea accidentului.

Alexandru Umbrărescu, fiul omului de afaceri Dorin Umbrărescu, a fost rănit, miercuri seară, într-un accident rutier, în apropierea municipiului Bacău, informează Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici