Alexandru, un fotograf din Constanţa, a readus apusul în inimi printr-un simplu hashtag

  • Alexandru Gherase îţi spune cum a ajuns apusul să fie atât de apreciat
  • Apusul nu e doar un moment al zilei, ci şi o stare
  • Pandemia i-a determinat pe oameni să pună mai mult accent pe momente decât pe lucruri
1212 afișări
Imaginea articolului Alexandru, un fotograf din Constanţa, a readus apusul în inimi printr-un simplu hashtag

Alexandru, un fotograf din Constanţa, a readus apusul în inimi printr-un simplu hashtag

Alexandru Gherase, fotograf de profesie, este obişnuit să fotografieze oameni, evenimente, peisaje şi să aibă şedinţe foto în diferite locaţii. De un an de zile a ales să se axeze pe cel mai important fenomen al zilei, apusul. 

Pasiunea pentru acest moment a fost preluată de către toţi prietenii lui de pe Instagram in timpul pandemiei. Atunci, apusul a devenit cel mai aşteptat moment al zilei. 

Alexandru a dat startul unei mici comunităţi pe Instagram care se întrece în fotografii spectaculoase. Toate sunt postate sub hashtagul "urmăreşte apusul". Cele mai multe aprecieri le primesc fotografiile cu lacul, dar şi cele făcute de pe diferite clădiri. 

La început, comunitatea număra doar patru membri, iar acum se bucură de prezenţa a peste 500 de oameni pasionaţi de fotografii la finalul zilei. 

„Apusul reprezintă emoţia trăirii, emoţia zilei şi mai ales emoţia de a doua zi şi speranţa de a doua zi”, explică Alexandru de ce a ales acest moment al zilei.

„În pandemie, pentru că nu puteam ieşi oricând din casă, îmi făcusem un obicei în fiecare seară să duc gunoiul şi în felul acesta să mă bucur doar de apus”. Spune Bahtiar Molamet, una dintre membrele comunităţii online pornite de Alexandru Gherase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici