Alimentarea cu apă caldă în mai multe cartiere din sectoarele 2 şi 3, întreruptă marţi

Alimentarea cu apă caldă va fi întreruptă, marţi, în mai multe cartiere din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei, timp de zece ore, pentru ca RADET Bucureşti să facă o probă de presiune la reţeaua primară de alimentare cu energie termică aferentă ariei deservite de CET Sud.

111 afișări
Imaginea articolului Alimentarea cu apă caldă în mai multe cartiere din sectoarele 2 şi 3, întreruptă marţi

Alimentarea cu apă caldă în mai multe cartiere din sectoarele 2 şi 3, întreruptă marţi (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Astfel, marţi, între orele 9.00 şi 19.00, nu vor fi alimentate cu apă caldă zonele Colentina, Doamna Ghica, Moşilor, Fundeni, Ştefan cel Mare (între Obor şi Colentina), Pantelimon, Iancului, Mihai Bravu, Socului, Camil Ressu, Basarabia, Căţelu, Labirint, Foişor, Decebal, Unirea, Nerva Traian, Octavian Goga, Calea Vitan, 1 Decembrie 1918, Theodor Pallady, Nicolae Grigorescu, Dristor şi Baba Novac, se arată într-un comunicat de vineri al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti.

Reprezentanţii regiei precizează că, dacă vor fi identificate probleme, se va interveni după încheierea probei pentru izolarea şi remedierea acestora. Lucrările de remediere vor dura maximum şapte zile, în funcţie de problemele identificate în urma probei.

Executarea probelor de presiune în reţeaua primară este impusă prin normele tehnice de exploatare a acesteia, pentru limitarea riscurilor de apariţie a unor disfuncţionalităţi sau întreruperi în furnizarea serviciilor, în anotimpul rece, se mai arată în comunicat.

RADET menţionează că bucureştenii pot solicita informaţii de la operatorii Dispeceratului de Urgenţă al regiei, la numărul de telefon 0800.820.002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici