Alte cinci seifuri, descoperite în Lacul Morii din Capitală

Alte cinci seifuri au fost descoperite de autorităţi, luni, în Lacul Morii din Capitală, după ce scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au scos la suprafaţă două seifuri şi trei cutii de valori din râul Dâmboviţa.

65 afișări
Imaginea articolului Alte cinci seifuri, descoperite în Lacul Morii din Capitală

Alte cinci seifuri, descoperite în Lacul Morii din Capitală (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că paznicii Universităţii Ecologice din Capitală au sesizat poliţia, în noaptea de duminică spre luni, cu privire la faptul că indivizi necunoscuţi au sustras din cadrul unităţii de învăţământ o casetă de valori având numai o ştampilă în interior.

Totodată, autorii furtului ar fi plecat şi cu o maşină aparţinând cadrelor universităţii, iar autoturismul a fost găsit, luni, abandonat, în judeţul Giurgiu.

Ciocan a mai spus că ofiţerii secţiei de poliţie competente teritorial au verificat şi Lacul Morii.

Potrivit comisarului, scafandrii ar fi scos la suprafaţă cinci seifuri din Lacul Morii.

Tot luni, scafandrii ISU Bucureşti au scos din râul Dâmboviţa două seifuri şi trei cutii de valori, într-una din cutii fiind găsite mai multe acte.

În acest caz, ISU Bucureşti a fost sesizat de Poliţia Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că acestea "nu prezentau semne de agresiune" şi că unele din ele erau deschise.

Seifurile, cutiile de valori şi conţinuturile acestora au fost predate Poliţiei pentru examinare, a adăugat Onofrei.

Poliţia va face cercetări în acest caz pentru a stabili provenienţa obiectelor găsite şi motivul pentru care au ajuns în Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici