Alte opt persoane implicate în scandalul de la Urziceni au fost arestate

Alte opt persoane, între care şi liderul grupului, implicate în scandalul cu arme care a avut loc, săptămâna trecută, la Urziceni, între două grupări rivale, au fost arestate, a anunţat, joi, Poliţia Română.

120 afișări
Imaginea articolului Alte opt persoane implicate în scandalul de la Urziceni au fost arestate

Alte opt persoane implicate în scandalul de la Urziceni au fost arestate (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 54 de ani, toţi din municipiul Urziceni, printre care şi liderul grupului, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

În prezent, toate cele 15 persoane învinuite de producerea scandalului se află în arestul Inspectoratului Poliţiei Judeţului Ialomiţa, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Poliţiştii au făcut, miercuri dimineaţa, trei percheziţii, la trei adrese din Bucureşti, unde s-ar fi ascuns persoane implicate în scandalul cu arme de la Urziceni. În urma acestor descinderi, au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urzicei 11 persoane, dintre care şapte au calitatea de învinuiţi. Cei şapte au vârste între 13 şi 54 de ani, sunt din Urziceni, şi se sustrăgeau urmării penale.

Totodată, a fost confiscat, pe perioada cercetărilor, un autoturism de provenienţă străină cu care se deplasau suspecţii, în care au fost găsite mai multe arme albe (săbii, bâte, obiecte de împungere).

Arestările au survenit scandalului de stradă între două familii din municipiul Urziceni din urmă cu o săptămână, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între membrii acestora, iar în urma conflictului, în care au fost folosite arme, a fost avariat un autoturism.

Citeşte şi:

Unsprezece persoane implicate în scandalul cu arme de la Urziceni, audiate de poliţişti

Urziceni: Forţele de ordine au descins la locuinţele unor membri ai lumii interlope

Percheziţii în Bucureşti, în cazul scandalului de la Urziceni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici