Alte patru fântâni cu apă potabilă gratuită pentru populaţie, inaugurate în sectorul 2

Alte patru fântâni de mare adâncime, pentru alimentarea gratuită cu apă potabilă a populaţiei, vor fi inaugurate, duminică, în sectorul 2, informează reprezentanţii administraţiei publice locale.

580 afișări
Imaginea articolului Alte patru fântâni cu apă potabilă gratuită pentru populaţie, inaugurate în sectorul 2

Alte patru fântâni cu apă potabilă gratuită pentru populaţie, inaugurate în sectorul 2 (Imagine: Sorin Florea/Mediafax Foto)

Una dintre cele patru fântâni, intitulată Fântâna "Sfânta Maria", va funcţiona pe Şoseaua Pantelimon, la Parcul Florilor, precizează Primăria Sectorului 2.

Celelalte trei, respectiv Fântâna "Omeniei", Fântâna "Educatorilor" şi Fântâna "Armoniei", sunt amenajate în Parcul Motodrom din cartierul Fundeni, în Parcul Naţional din cartierul Basarabia şi la Parcul Obor, în faţa sediului Primăriei Sectorului 2.

În 2011, Primăria Sectorului 2 a inaugurat, în noua Piaţă Obor, prima fântână din cadrul acestui proiect de alimentare gratuită cu apă potabilă a populaţiei, de la care, susţin edilii, se aprovizionează, zilnic, sute de bucureşteni. Fântâna are adâncimea de 220 de metri.

În 2013, Primăria Sectorului 2 vrea să deschidă alte zece astfel de fântâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici